Paylaşımlarınız için teşekkür ederiz inşallah bir gün Allah bize de kısmet eder araç çok pahalı
SM-G800H cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Doğru söylüyorsun kardeş. Fiyatlar uçtu demiyorum uzayı aştı artık...
Paylaşımlarınız için teşekkür ederiz inşallah bir gün Allah bize de kısmet eder araç çok pahalı
Bu arabalari artik ruyamizdada gormuyoruzDoğru söylüyorsun kardeş. Fiyatlar uçtu demiyorum uzayı aştı artık...
Sakin kullanimda dfp arizasi yaniyormusAnkara'da şehir içi 4 ile 4.2 litre arası tüketimim var... bence bir metropol için gayet iyi değerler... 1170kg'lık Clio'm bu kadar yakıyordu. 2013 model Ford C-Max ise 5.6 lt yakıyordu...
200.000 tl para vercemLeon olan arkadaşımda da partikül filtresi hatası oluyordu dizelleri devirsiz sürdün mü oluyor. Hızı sabitleyip belli bir süre yüksek devirde sürünce geçiyordu kendi kendine. [MENTION=79]mask946[/MENTION]
+1200.000 tl para vercem
Sonra yok devirsiz kullanma
Yok ara sira otobanda arabayi kullan filtre isinsin bosalsin
Yok sehir ici fazla gezme
Ne kadar sikinti ya
Filtre 15.000 TL
Ama sozde dizel karli
Aynenİşte her güzelin bir kusuru vardır diyoruz ya bu da öyle maalesef. Yani o kadar para veriyorsun uzun vadeli sürerim benzinle aradaki farkı kapatırım diyorsun sonra o kilometreyi yapana kadar başına gelmeyen kalmıyor. Dizel bastın mı gider tork hissi güzeldir ekonomiktir ama dizel keyifli sürüş arabası değildir şahsi kanaatim.
Leon olan arkadaşımda da partikül filtresi hatası oluyordu dizelleri devirsiz sürdün mü oluyor. Hızı sabitleyip belli bir süre yüksek devirde sürünce geçiyordu kendi kendine. [MENTION=79]mask946[/MENTION]