ozqury
0
Sizin istediğiniz zaman tam organize olamamıştık kusura bakmayın, bir daha gönderimde telafi ederiz
Lafı bile olmaz, benim açımdan sorun yok. Bi parça tebessüm için yazdım sadece.
Sizin istediğiniz zaman tam organize olamamıştık kusura bakmayın, bir daha gönderimde telafi ederiz
Yeni Civic’iniz hayırlı olsun.Mrb. 2012 civic eleganceden 2 sene sonra, geçen hafta aldigim 2014 civic execetivu ile tekrar aranizdayim, eğer imkan olursa sticker istiyorum.
Herkese kazasiz belasiz civic kullanim dilerim...
SM-J730F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hayırlı olsun. Dikkatime çektide arka park sensörleri tampon renginde boyansa sırıtmaz daha güzel olur. Birde kırmızı Honda logosu taktınmı işlem tamam. Modifiyeyi seviyorsunuz, zevk meselesi hoşunuza giderse neden olmasın.Bugün detaylı temizlik sonrası stickeri arka üst cama yapıştırdım. Güzel durdu. Aile önemli.. Ekli dosyayı görüntüle 254909
2009 Fd6 Premium OV
Yeni fikirlere açığım. Arka park sensorlerini boyasam mesafe ölçerken saçmalar mı? Bazen su damlası geldiğinde çılgınca ötüyor. Ön arka ve direksiyon logolarını kırmızı yapacağım.Hayırlı olsun. Dikkatime çektide arka park sensörleri tampon renginde boyansa sırıtmaz daha güzel olur. Birde kırmızı Honda logosu taktınmı işlem tamam. Modifiyeyi seviyorsunuz, zevk meselesi hoşunuza giderse neden olmasın.
Faaliyet ayn-ı lezzettir.
Boyarsak saçmalar mı?Yeni fikirlere açığım. Arka park sensorlerini boyasam mesafe ölçerken saçmalar mı? Bazen su damlası geldiğinde çılgınca ötüyor. Ön arka ve direksiyon logolarını kırmızı yapacağım.
2009 Fd6 Premium OV
Arabayı teslim almadan sticker siparişi verdim hep destek tam destek yanlız bir sorun var adres bilgilerini @NoFeaR hocama özel mesaj yolu ile atmak istediğimde "içerik çok kısa" hatası veriyor
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Arabayı teslim almadan sticker siparişi verdim hep destek tam destek yanlız bir sorun var adres bilgilerini @NoFeaR hocama özel mesaj yolu ile atmak istediğimde "içerik çok kısa" hatası veriyor
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.