Yok Manuel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok Manuel
Hiç bişey yapmıyorlar sadece kontrol müş boşa gittik bedava diye yıkattım yoksa mantığı yokmuş bundan sonra 11 binde mi gidilecek ya da bakımdan 1 yıl mı onu bile bilmiyorlar kısaca 1000 bakımı araç satarken formaliteden söyledikleri laf laf laf gerçekte bişey yok arabanın etrafında dönüp teslim ediyorlar
Hocam aslında söyledikleriniz tam benim kullanım süreme uyuyor. Sabah marşa basıyorum 5 km gidip kapatıyorum motoru. Yani her kullanımım ev iş arası rutin5-6 km motor yeni yeni ısınıyor ben stop ediyorum. Havalar da soğuk buda etkili dediğiniz gibi. Bu hafta sonu bi 70 km lik uzun yol yapacam göstergeyi sıfırlayıp ortalama yakıta bakayım ne olacak.
LG-H850 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
BENDE YENİ ALDIM 2 AY OLACAK KISA MESAFE KULLANIYORUM 1200 KM OLDU 7,6 ALTI YAKTI OTOMATİK ARACIM GALİBA EN FAZLA BENİM ARAÇ YAKIYOR![]()
Hiç bişey yapmıyorlar sadece kontrol müş boşa gittik bedava diye yıkattım yoksa mantığı yokmuş bundan sonra 11 binde mi gidilecek ya da bakımdan 1 yıl mı onu bile bilmiyorlar kısaca 1000 bakımı araç satarken formaliteden söyledikleri laf laf laf gerçekte bişey yok arabanın etrafında dönüp teslim ediyorlar
SABAH 7 AKŞAM 7 KM YAPTIM ONDAN OLABİLİR VOLVO S60 2.0 T VARDI DAHA ÖNCEDEN 16 LT YAKIYORDU 100 KM DE KISA MESAFE HEP ONDAN OLABİLİRneden bu kadar fazla yakıyor ??? aşırı fazla geldi.