Ben serviste yaptırdım 9.500 tl tremere işlendi.Dolu yağışından maddi olarak ne kadarlık bir masraf çıkıyor genelde
SM-G930F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Ben serviste yaptırdım 9.500 tl tremere işlendi.Dolu yağışından maddi olarak ne kadarlık bir masraf çıkıyor genelde
İnşallah sıkılmamBu fc 5 lerin kaportası gerçekten kağıt gibi 2017 de sıfır aldığım aracim Istanbul daki dolu yağışında delik deşik oldu yaptırıp hemen sattım aracı bencede önlem almakla çok iyi düşünmüşsünüz fakat bir iki gün sonra aç kapa yapmaktan sıkılmazsınız insaAllah
SM-G930F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Aynen hocam iç tarafında var diğer 2 tarafta parlak yüzeyden yalnız bi yüzeye kumaş diktirdim ki boyaya zarar vermesin fotoğraftaki şekil gibi oldu@Onur 23 Brandanın içerisinde baloncuklar var mı?
tee yaa burada bu tip brandayı yaptırma yaptıranlar yanları da kapatsalar iyi olur ben hazır sipariş tercih ettiğim için yaptıramadım benim örtü SUV ebatıymış, dolu portakal büyüklüğünde yağarsa işe yaramaz ufak yağışları tutar. Portakal büyüklüğünde dolu yağışı mümkün.@erenuzel41 hocamın kaliteli bir örtüsü vardı sanki ama mobilden konuyu bulamadım
Vallahi hocam tavana falan bisey olmasında kapılarıda vuruyorsa vursun yapacak bir şey yoktee yaa burada bu tip brandayı yaptırma yaptıranlar yanları da kapatsalar iyi olur ben hazır sipariş tercih ettiğim için yaptıramadım benim örtü SUV ebatıymış, dolu portakal büyüklüğünde yağarsa işe yaramaz ufak yağışları tutar. Portakal büyüklüğünde dolu yağışı mümkün.
Doludan korunmak için önlem
Bildiğiniz oto brandası aldım 90 lira falandı. 8 mm polietilen şilte 20 lira civarı. Brandayı ters cevirip araca geçirdim. Şilteyi de kaput tavan bagaj , çamurluk köşelerine göre kesip yapıştırdım. Esnek olduğu için kendi torbasına da sığıyor. Ceviz büyüklüğündeki dolularda koruma sağlıyor(5...www.civictr.com