Teşekkürler cevabınız için . 40 bin bakımına kendim yağ ve fren balatasi götürmek istediğimi söyledim servisi arayarak. Servis bunu not duseceklerini bir arıza durumunda bundan kaynaklanması halinde garanti kapsamından çıkacağını söyledi ben de genel merkezi arayarak sordum. Geri dönüş yaptılar motorda bir sıkıntı olduğunda yağdan kaynaklı olduğu tespit edilirse garantiye girmemiş motordan yana zaten korkum yok da fren balatasi goturusem eğer ileride disklerden falan kaynaklı bir sorun olursa garantiye girmezmis. Ben de balatalari TRW marka yagi da eneos alıp götürmek istiyordum sizce nasıl yapayım ?
@tufansay yağı nereden temin ediyorsunuz?
[MENTION=964]maksu[/MENTION] bende n11 üzerinden hep yağburada satıcısından eneos alıyorum belirteyim dedim
Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Üretim tarihini almadan önce öğrenip yakın tarihli olmasına dikkat edin.2011 civic 80.000 KM aracım için eneos Premium düşünüyorum tavsiye eder misiniz?
3 ayda anca geliyor zaten. 6 7 ayı da geçmesin araştırın. Yağburada bildiğim kadarıyla distribütör. Sanal satış sitelerinde de dükkanları bulunmakta.Teşekkür ederim 2017 tarihli buldum sıkıntı olmaz herhalde
hocam hangi markayı aldınız o fiyataBugün 70 liraya 2017/12 tarihli aldım sanayiden. En azından görerek almış oldum