Fb 7 torpido işiği

[MENTION=625]Btukeskin[/MENTION] bu uyguladığın şerit aralara kolayca giriyor mu? Hiç denk gelmedim. İnceleme fırsatım da olmadı. Sen görmüşsündür.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=625]Btukeskin[/MENTION] bu uyguladığın şerit aralara kolayca giriyor mu? Hiç denk gelmedim. İnceleme fırsatım da olmadı. Sen görmüşsündür.

Uygulamasi cok basit torpido birlesen yerlere rahatlikla giriyor

Bu arada şu dokümanı buldum. Ama doğruluğunu test etmedim. İşine yarayan olursa dome light ucu bizim harita lambası.

https://yadi.sk/i/3Kt2opGJmHFtC

[MENTION=2667]muhsin6607[/MENTION] Hocam günaydın. Sabah işe gelirken bakayım dedim ve dediğim gibiymiş. Benim araç 2012 aralık çıkışlı. Seninki sanırım makyajlı. makyajlılarda nasıl bilmiyorum ama. Onu da sen bizimle paylaş :) Makyajsızlarda direk çakmaklık aydınlatma konnektörüne uygun konnektör bağlayıp kesip biçmeden bu olay kolaylıkla olur :) Bir ara da ben yaparım bu el wire uygulamasını fırsat bulursam...

[MENTION=964]maksu[/MENTION] üstad ilgine çok teşekkür ediyorum evet araç makyajlı üstünde kapak varya bana ışık yok gibi geldi ama en kısa surede sokup bakicam arkasına

Sent from my iPhone using Tapatalkg iki. O

[MENTION=964]maksu[/MENTION] ben söküp baktım buraya yazdım sanıyordum yazmamışım ışık yok makyajlılarda üzerinde kapak olduğu için

ayrıcada dediğin gibi yaptım (-) ucu tavan lambasından (+) ucu sigortadan aldım yine hep yandı lambalar :D

[MENTION=964]maksu[/MENTION] ben söküp baktım buraya yazdım sanıyordum yazmamışım ışık yok makyajlılarda üzerinde kapak olduğu için

ayrıcada dediğin gibi yaptım (-) ucu tavan lambasından (+) ucu sigortadan aldım yine hep yandı lambalar :D

tavan lambasının tetik ucundan alman lazım. direk eksiyi aldıysan devreyi düz tamamlamış olursun :)

Adamlar makyajın adını hırsızlık olarak değiştirmiş resmen. Nasıl bir makyajmış bu.

Geri