Elbette ki maksadımız paylaşımda bulunmak ve birbirimize yardımcı olmak. Yalnız emin olunmayan konularda yargıya varmadan önce çeşitli ihtimalleri düşünmekte fayda var. Mesela arkadaşınızın tesbiti de doğru olabilir, çoğu oto yıkamacı maalesef alıyor eline su tabancasını kurbanda danaya dalar gibi dalıyor. İzmir'de yaşarken mecburen yıkamacıya veriyordum, kendi yıkayacağım yer bulamıyordum, artık çok şükür kendim yıkıyorum sürekli aracımı. Yıkamacılar paldır küldür iş yaptıkları için bazen su tabancasının ucunu kaportaya falan da çarpıyorlar. Bir de o tazikli su tabancaları aslında epey tehlikeli, ciddi basınc üretiyor, bir kez kazara yarım saniyeliğine su elime gelince deriyi kaldırıp kesik oluşturmuştu. Çok yakından uzun süre tutulursa saca zarar verme ihtimali yüksek. Daha geçen hafta başıma talihsiz bir olay geldi mesela; daha önce birkaç kez gittiğim bir petrolde aracı yıkamaya gittim, su tabancasında tetik mekanizması yok, parayı atar atmaz su basmaya başlıyor. Bu sefer basıncı iyice yükseltmişler, parayı atar atmaz tabanca yuvasından fırlayıp sağ ön direğe ve orayı ezip yamulttu. Şükür boyasına bişey olmadı, boyasız düzeltebilecek bir yere gösterdim halledilir dediler, fırsat bulunca yaptıracağım. Bunlar gibi birçok etken göçüklere sebep olmuş olabilir maalesef. Daha önceki mesajımda taş geldiğinden emin olduğum iki göçükten bahsetmiştim, inanın bilmesem taş vuruğu olduğunu anlamak mümkün değil, zerre kadar çizik ve bir iz yok çünkü. Şimdi paylaştığınız fotoğraflara da bakınca gerçekten de kendiliğinden göçük oluşturabilecek bir titreşim veya burulmaya maruz kalacak bölgelerde de görünmüyorlar. İnşallah en sorunsuz şekliyle probleminizi çözersiniz...