Evet simdi sira sis ustu gündüz ledlerinde arkadaslar malzemeyi anlatmistim ilk mesajimda ilk is olarak sis çerçevelerini yerinden cikartiyoruz ardindan sis lambalarini çerçeveden çıkartıyoruz
Ledlerle beraber gelen kucuk beyaz klipsler var bunlari sis cevresinin ust kismina küçük vidalariyla tutturuyoruz ve ledi bu klipslere oturtuyoruz aslinda montaj olarak bu kadar
Gelelim elektirik bağlantılarına yine burda araç kontrol kalemini kullanacağız led de 3 adet kablo var sari renk - sinyal siyah renk + uc kirmizi ise -
Sari rengi sinyale takacagiz ben islemi rahat yapmak icin on panjuru söktüm ki ona rağmen elim cok zor girdi
Panjuru sokmek icin alyan ve tornavida yeterli
Sari kabloya kablo kisa oldugu icin ek yapip makaronla bağlantıyı kapatiyoruz sert bir teli kilavuz yaparak sis farini soktugumuz yerden iceri sinyale dogru uzatıyoruz. Burda aracin sinyal soketini söküyoruz ve sinyali aciyoruz kontrol kalemini yine ayni sekilde bir ucunu şaseye bağlıyoruz + ucu bulmak icin 2 renk kablo var zaten degdirsigimizde isik yanan renk dogru bağlantı kabloyu siyirip bağlantıyı yapıyoruz. Ben baglantilari hep sicak silikonla hem bantla destekledim buna dikkat etmek lazim çünkü buralara su degebilir sıkıntı olmasin
Sira gündüz ledine baglanti yapmakta tekerleri caprazlayip gunduz ledini soketinden çıkarıyoruz kablo bosta kalinca kaputtan elimizi sokup kabloyu aliyoruz yine kontrol kalemiyle + - yi buluyoruz kabloları siyirip baglantilari yapiyoruz montaj bu kadar
Bu montajdan sonra park lambalari acik olduğu surece gündüz ledi olarak yaniyor ledler far acikkende yaniyor tabiki
Sinyal verince beyazlar sönüp sari yaniyor sinyali kapatinca tekrar beyaza geçiyor
Video da birazdan geliyor arkadaslar
iPhone cihazından
CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.