[MENTION=2667]muhsin6607[/MENTION] Yeni projeyi merakla bekliyoruz
Hocam istersen yeni konuya da geçebilirsin.
Malzemeler gelince hemen yeni konu acılsin o zaman
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
[MENTION=2667]muhsin6607[/MENTION] Yeni projeyi merakla bekliyoruz
Hocam istersen yeni konuya da geçebilirsin.
[MENTION=2667]muhsin6607[/MENTION] dostum on numara olmuş eline saglik, bir yıl once malzemeleri aldım ama şu kapı ici ambiyans olayına bir türlü başlayamadım stop içi neonu açmadan yapmis biri olarak kesinlikle öneriyorum çok hoş duruyor ve dikkat çekiyor sis uygulaman gibi saatlerini almaz kolayca halledersin.
LG-H850 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Efsane olmuş. Ama sanki iç ledler çok çıkıntılı gibi. İnce sadece ışığı görünse
manuel fd6 2008 lpg modifiye
mechanical engineer
Hosbuldum dostum gündüz ledi değil kapı ambiyansına baslayamadim. Aslinda bir kapıyı söktüm ve çok uğraştım ondan dolayi gözüm korkmuş olabilirErkan hosgeldin sen o ledi stop lambasinin icine sokabiliyorsan gunduz ledi cok kolay yaparsin anlattığım gibi uygula cok kolay
Saatler konusu cok iyi ben keyif alarak yapiyorum işlemleri aslinda hoşuma gidiyor aracla ugrasmak
Hosbuldum dostum gündüz ledi değil kapı ambiyansına baslayamadim. Aslinda bir kapıyı söktüm ve çok uğraştım ondan dolayi gözüm korkmuş olabilir
Hava toparladığı ana denk getirebilirsem mutlaka başlayacağım. Bu gazdan sonra yapmazsam ayip olur ve tabiki takılınca yardimı sonuna kadar kullanacağımBen aslinda ambiyansi kasdetmistim gunduz ledi yazmışım kapiyi sokmek zor gibi gorunsede o kadar kolay ki alttan elini sokup yukari capraz esnet atiyor klipsleri ben her türlü destek olurum
Hava toparladığı ana denk getirebilirsem mutlaka başlayacağım. Bu gazdan sonra yapmazsam ayip olur ve tabiki takılınca yardimı sonuna kadar kullanacağım