mask946
0
Honda Civic 1.6 FB7 Bosch Hava Filtresi (2012-2016)
Kargo Dahil 47 TL

SM-G800H cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Kargo Dahil 47 TL

SM-G800H cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bu filtre yağsız, yani orjinalin yerini tutmaz. Eğer illa alınacaksa yağlanması lazım.
2015 Elegance Eco[
Ben orjinal filtresinide gördüm, resimdekinin birebir aynısı gibi duruyor. Aradaki farkı biraz açıklar mısınız? Yağlanması nasıl oluyor
Hocam, orjinal olanı elinize alıp ellediginizde elinizin yağ olduğunu göreceksiniz. Bosch vb. orjinal olmayan filtreler yağsız direk beyaz maddeden oluşuyor. Ben geçen aldım, kendim yağladım, 404 sıvı gres yağ aldım 10 liraya abartmadan yağladım eşit dağıttım. Ha yağsız olmaz mı? Olur ama motor ses toklugu çok etkileniyor. Yağ da hem havayı azaltıcı hem de mikro parçacıkları engelleyici özellik gösteriyor.Bu filtre yağsız, yani orjinalin yerini tutmaz. Eğer illa alınacaksa yağlanması lazım.
2015 Elegance Eco[
Ben orjinal filtresinide gördüm, resimdekinin birebir aynısı gibi duruyor. Aradaki farkı biraz açıklar mısınız? Yağlanması nasıl oluyor
2015 Elegance Eco
Aldığınız sıvı gress mi?Hocam, orjinal olanı elinize alıp ellediginizde elinizin yağ olduğunu göreceksiniz. Bosch vb. orjinal olmayan filtreler yağsız direk beyaz maddeden oluşuyor. Ben geçen aldım, kendim yağladım, 404 sıvı gres yağ aldım 10 liraya abartmadan yağladım eşit dağıttım. Ha yağsız olmaz mı? Olur ama motor ses toklugu çok etkileniyor. Yağ da hem havayı azaltıcı hem de mikro parçacıkları engelleyici özellik gösteriyor.
2015 Elegance Eco
HTC U11 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Yaglama olayini ilk defa duydumAynen sıvı gres yağ, bundan =
https://urun.n11.com/gres-yagi/404-sivi-gres-500ml-P237840510
2015 Elegance Eco
Bir iki hafta önce hava filtresini değiştirdim, Mann filtre taktım. Bosch u bilmem ama Mann filtre yağlı...Daha önce bir arkadas da MANN marka filtre almış onun yağsız olduğunu ama BOSCH filtrenin yağlı olduğunu söylemişti.Serviste kullanılan filtre yanlış bilmiyorsam toyoroki marka diye duymuştum.
SM-N910C cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.