Motul 0w20 ile devam edin bir sorun yaşamadıysanız. Hammadde kalitesi ve mevsimsel olarak şu an daha uygun olur size. Bunun dışında 0w30 ya da Acea A3/B3 olarak daha iyi seçenekler mevcut. Eneos'ta Sustina serisi harici yağlara para vermesin kimse.2012 fb7 otomatik aracımda önceki kullandığım motul'un motul 0-20w
modeliydi
şimdi o yağ yerine
Oto Motor Yağı - Markaları & Fiyatları - n11
Motor Yağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Motor Yağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
bu yağı almak istiyorum.. adana'da yaşıyorum, uygun bir tercih midir arkadaşlar?
Motul 0w20 ile devam edin bir sorun yaşamadıysanız. Hammadde kalitesi ve mevsimsel olarak şu an daha uygun olur size. Bunun dışında 0w30 ya da Acea A3/B3 olarak daha iyi seçenekler mevcut. Eneos'ta Sustina serisi harici yağlara para vermesin kimse.
Ankara Bora'da Petrolofisi kullanıyor, 20bin km. kullanmıştım ve bir sorunla karşılaşmamıştım.Eskişehir ufuk Po kullanıyor.Nasıl bir yağ acaba bilginiz var mi..
19 lira vermiştim litresine 28 Mayıs'aServislerin fc5 için falan PO kullanıp, kendi yağımızı götürdüğümüzde de motorda bir arıza çıkarsa sorumluluk size ait diye mırın kırın etmesi komik değil mi sizce de ?
Litresine ne kadar veriyorsunuz serviste PO'nun ? Dışarıdan alıp götürseniz 125tl falan da..