Daha önceki 2012 model Fb7 elegance aracıma 0-20 Motul motor yağı kullanmış(specific olmayan modelini) ve memnun kalmıstim, yeni aldığım 2014 elegance eco executive aracımada yağ değişiminde yine motulun 0-20 specific diye bir yağı var, kullanmayi düşnüyorum, motul 0-20 specific yâğ hakkinda bilgisi olan varsa aydinlatabilirmi? Bir suredirde forumdan uzak kaldim, ankarada veya internet sitesi olatak motul veya eneos motor yağı ve kaliteli filitre temin edebileceğim yer tavsiyesinde bulunabilecek varsa memnun olurum.
SM-J730F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Motul Specific'in viskozite değerleri Honda Genuine 0w20 ile çok yakın. Ancak bu yağın Specific olarak üretildiği grup : VW 508 00 509 00 onayları içindir, Audi ve Porche'de de bazı modellere önerilebilir.Daha önceki 2012 model Fb7 elegance aracıma 0-20 Motul motor yağı kullanmış(specific olmayan modelini) ve memnun kalmıstim, yeni aldığım 2014 elegance eco executive aracımada yağ değişiminde yine motulun 0-20 specific diye bir yağı var, kullanmayi düşnüyorum, motul 0-20 specific yâğ hakkinda bilgisi olan varsa aydinlatabilirmi? Bir suredirde forumdan uzak kaldim, ankarada veya internet sitesi olatak motul veya eneos motor yağı ve kaliteli filitre temin edebileceğim yer tavsiyesinde bulunabilecek varsa memnun olurum.
SM-J730F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.