Sitesine bakmistim ama kontrol edebilecegim bir kısım bulamadim. Urun aramada da fb7 gozukmuyor. Siz nereden baktiniz?Kalenin sitesinde ürün listesinden kontrol edebilirsiniz. Kodlar yazar. Ben öyle bulmuştum.
Sitesine bakmistim ama kontrol edebilecegim bir kısım bulamadim. Urun aramada da fb7 gozukmuyor. Siz nereden baktiniz?Kalenin sitesinde ürün listesinden kontrol edebilirsiniz. Kodlar yazar. Ben öyle bulmuştum.
Pedalı bırakma anında gacırtı tarzı ses mevcut mu hiç?Fabrikayi da aramistim ama onlar da kesin bir sey diyememislerdi. Ancak balatalari degistirdim, araca birebir uydu. Alacak arkadaslara umarim faydasi olur. Balatalari 3-4 gundur kullaniyorum, bir sıkıntı yok simdilik cok sukur
Şu an icin ses yok. 15 gun sonra tekrar yazarim inşallahPedalı bırakma anında gacırtı tarzı ses mevcut mu hiç?
15 günlük kullanım sonrasında bilgi verirseniz sevinirim
Bunu ben de merak ediyorum, zira benim balatalardan bu konuda çok muzdaripim..Pedalı bırakma anında gacırtı tarzı ses mevcut mu hiç?
Pedalı bırakma anında gacırtı tarzı ses mevcut mu hiç?
Daha önce dediğim gibi, yan sanayilerde zaman içinde gacırtıyı hepsinde bunu gözlemledim, sorun olarak görmüyorum ama olmayan bir balata varsa da güzel olurBu ses bende mevcut usta mga iyidir dedi değiştirdi ama bırakma sesi çok gacır gucur
Kün feyekün..
Benim denediklerimde diskler orjinal araç üstünde gelenlerdi.Kullanılan disk te önemli. Disklerin markası ne?
Pedalı bırakma anında gacırtı tarzı ses mevcut mu hiç?