- Ad Soyad
- Uğur Yeşilyurt
- Aracınız
- Civic FB7 2016
3.Stop lambam yanmıyor bunu nasıl değiştirebilirim. Videolara bakıyorum ama 3.stop lambasını gösteren bulamadım.
Merhaba, bagaj kapağını açın hoparlörlerin durduğu alanda ortada soketi var açıkta duruyor eğilince görürsünüz bir yeri sökmeye gerek yok.3.Stop lambam yanmıyor bunu nasıl değiştirebilirim. Videolara bakıyorum ama 3.stop lambasını gösteren bulamadım.
Videolar ingilizce fakat 2 model icinde nasil degistirildigi gosteriliyor.3.Stop lambam yanmıyor bunu nasıl değiştirebilirim. Videolara bakıyorum ama 3.stop lambasını gösteren bulamadım.
Çok teşekkür ederim yardımınız içinUyumlu değil. Uyumlu olan D4S ledler. Ben photon ultimate modelini aldım. Bugün taktım ama malesef far arka kapakları kapanmıyor. Şimdi ona arka kapak uydurmam lazım. İnternette kauçuk veya plastik gibi dandik bir şeyler var. İnsanlar kelepçe ile takmaya çalışmış. Bu ledlerede bir dünyada para verdim. Keşke bu işe girmeseydim diye düşünüyorum. Tavsiyem uğraşma direk xenonla devam et. Ben ne yapicam bu ledi onu düşünüyorum. Şu an aklımda farın içi tozla dolmaya basladimi sorusu var