Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hic arkasını kisaltmadan lpg dolum ağzinin çevresini biraz taşlama alarak tam olarak gecti yerine. Ustaya gosterirseniz eminim yapar. Hiç zor bi işlem degil. Ayrıca benzin kapagida cok rahat çalışıyor. Üst üste binmedi yani.
2015 fabrika çıkışı lpg var, bugün gaz doldururken pompacı dolum yerinin (benzin kapağı yanında, uzun aparatla doluyor) yerinden oynadığını doldururken gaz kaçırdığını söyledi, bu konu garantiye girermi, girmezse dikiliden izmire boşuna gitmeyeyim
Bugün lpg dolum ağzını benzin deposuna aldırdım herhangi bir aparat takmadılar benzin kapağı içindeki boşluğu delerek monte ettiler aracım 2012 fb7 premium ustanın dediğine göre 2012 modellere aparat gerekmiyormuş projesi de yoktu zaten aracımın ruhsata işli değildi yani proje + dolum ağzını aldırma işine 120 tl ödedim uygun mu bilmiyorum
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.