Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu gün LPG aldım, pompacı işi bittiktenn sonra baktım aparata ilişiyor çıkartacak bana verecek gibi, şşşşşştttt kalsın,kapağa engel olmuyr dedim )
Önceden avensis'i tanımıyordu tabii, napsın
[quote author=snrsak link=topic=49.msg784#msg784 date=1391111003]
Bu gün LPG aldım, pompacı işi bittiktenn sonra baktım aparata ilişiyor çıkartacak bana verecek gibi, şşşşşştttt kalsın,kapağa engel olmuyr dedim )
[/quote]yorumlarına hayranım dostum
[quote author=avansis link=topic=49.msg1160#msg1160 date=1391602076]
[quote author=snrsak link=topic=49.msg784#msg784 date=1391111003]
[/quote]forumlarına hayranım dostum
[/quote]
Neymiş o sakınca.onuda söyleseydiler bilgilenmiş olurduk..aklıma gelen bi sakınca yağmurda aparatın altında su birikmesi olabilir dedi biri. Altına küçücük bi delik açılır. Olur biter. Başkada bi sakıncası olduğunu sanmıyorum.
[quote author=avansis link=topic=49.msg2102#msg2102 date=1394140580]
Hangi güvenlik??? Ne yani biz düsunemedik gonderin yapalim dememek icin oyle diyorlar iste..
[/quote]
Aynen.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.