Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar benim düşüncem, aparatın oraya sabitlenmesinin bir zararının olmayacağı yönünde.
Neden bu şekilde sök taklı yapıldı derseniz tamamen ticari, brc elinde bulunan hazır parçaları kullandı yeni parça üretimine girmek istemedi.
[quote author=NoFeaR link=topic=49.msg2113#msg2113 date=1394141320]
Arkadaşlar benim düşüncem, aparatın oraya sabitlenmesinin bir zararının olmayacağı yönünde.
Neden bu şekilde sök taklı yapıldı derseniz tamamen ticari, brc elinde bulunan hazır parçaları kullandı yeni parça üretimine girmek istemedi.
[/quote]
Hay canını yiyeyim senin dogru tesbit oladar guvenliyimi dusunen honda lpg emilatorunu aylar sonra dagıttı millete madem dusunuyordu bizi neredeydi simdiye kadar aklı!!
Ben brc ye sorduğumda zaten söylediler bunu. O aparat genel maksatlı ve tüm araçlar için yapıldı. Her aracın ölçüleri farklı .her araç için özel ebatlarda yapılması çok maliyetli olurdu diye. Ğ
[quote author=teachers71 link=topic=49.msg2119#msg2119 date=1394141667]
Ben brc ye sorduğumda zaten söylediler bunu. O aparat genel maksatlı ve tüm araçlar için yapıldı. Her aracın ölçüleri farklı .her araç için özel ebatlarda yapılması çok maliyetli olurdu diye. Ğ
[/quote]
Hocam, olay tamamdır güvenlik hikaye, her şey para için
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.