Bakıma gireli 5bin km oldu. Ama olurmu olur. Bi brc ye gidicem yarın. Bi değerleri ölçsünler. Ayarlara baksınlar.
Arkadaşlar arabam Honda Civic FB7 kasa otomatik lpgli. Daha yeni olduğu için 750km toplam yol yapabildim. İlk kullanımlara baktığımda İzmit şehir içi ağırlıklı şehir dışıdada 110kmyi geçmeden ve sakin sürüşte aldığım değerler;
(30lt) 62tl lpg/260km= 0,238kuruş
(28lt) 60tl lpg/ 270km= 0,22 kuruş yaktı. Bu tüketimler daha yeni araç için nasıl sizce? Daha lpg için 1000km bakımı için gitmedim. Birde motorun kendini bulması için kaç kmye gelmesi gerekir.aracın gösterdiği ortalama yakıt tüketimi 11lt/100km. Bu değerler daha ne kadar düşebilir? Yorumlarınızı alabilirmiyim...
Brc ye gittim. Ayar yaptılar. Depoyu fulledim. Birde çılgınlık yaparak opetten lpg aldım. Brc deki usta kanıma girdi. Bakalım depo boşalsın. Kaç km yapıcaz.
Sistem brc olduğundan brc serviside bakıyor. Zaten bayi dediğiniz yerdede brc yetkili. Sistemin montajı brc servisinde yapılıyor. Merak eden olursa bursada brc bayiine gidip ordaki lpg montajı yapılan bisürü sıfır civic görebilir. Buyüzden ister bayiide ister brc bayilerinde hertürlü lpg işlemlerini garantiden yapabilirsiniz. Saygılarımla.neyi ayarlattınız ? tüple ilgili konuda brc bayisi mi bakıyor yoksa servise mi gitmek gerekiyor...
ben aldığımdan beri bişey ayarlattırmadım çünkü neyime lazım bazı ustalar ayar yaptım deyip başıma problem çıkarabilir