Michelin crossclimate leri taktıktan sonra Cumartesi günü sabaha karşı İzmir - Aliağa dan Konya - Akşehir 'e yolculuk yaptım. (giderken) gelişte yine Akşehir den Aliağa ya .
hava durumu : Hava 0 ve - 4 arası değişti yolda. Akşehir ve Afyon arası sis vardı yoğun şekilde.
Yol ve hız : yol double çift gidiş geliş hep. 110 km sabitledim sürekli. Giderken de gelirken de rakım dışında herşey aynı.
Gittiğimde Akşehir' in yakınındaki shell den lpg aldım. Araç daha benzine geçmemişti. (475 km civarı) 32 litre lpg aldı. Depoda ne kadar kaldı bilmiyorum. Yanıp sönmeye yeni başlamıştı.
Sonra shell den akşehire gitme ve şehir içi gezme falan 67 km yapmışım. Yolda çıkarken 67 km di sayaç. Öyle yola çıktım. 500 km yol geldim menemen çıkışı shell den full edim 36 lt. Lpg aldı. Ve hala araç benzindeydi. Ama lpg şamandrası takıldığından ne kadar süre önce yanıp sönmeye başladı göremedim....
Mükemmel bir değer. Aracınızın kıymetini bilin. Dizel bile bu kadar yakmıyor. Şu anda bu modelde (2014) böyle yakan bir araç yok....
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi