Bu yag ile ilgili bir sorum olacak bilenlere..simdi bu honda atf dw1 yag 2 farkli pakete sahip..bunlardan ikisi de orjinal uretim mi? Resimleri ekliyorum.
Paketlemeler,Bu yag ile ilgili bir sorum olacak bilenlere..simdi bu honda atf dw1 yag 2 farkli pakete sahip..bunlardan ikisi de orjinal uretim mi? Resimleri ekliyorum.
Tesekkurler hamid bey..ikisinden hangisini bulursak kullanabiliriz yani..Bir sey daha ogrenmis olduk boylece..Paketlemeler,
1.si Amerika-Kanada pazarı için
2.si Avrupa pazarı için,
Yoksa ikiside içeriğinde aynı yağlar.
Ben 2 ay önce honda ayisiginda sanziman yagini degistirdim. O zaman sormustum filtre degisimine gerek varmi diye. Filtrede bir deformasyon kiriklik yoksa darbe vs gelmemisse degistirmeye gerek yok dediler.Sanzıman yagı ıle sanzıman yag fıltresını degıstıren yok mu hıc merak ettım
Orjinal bandrollü olduktan sonra evet ikisinide kullanabilirsinizTesekkurler hamid bey..ikisinden hangisini bulursak kullanabiliriz yani..Bir sey daha ogrenmis olduk boylece..
Hocam darbeyi örnek olarak vermiştir, rutinde darbe alabilecek bir yerde değil.Şanzıman yağının filtresini iki bakımda bi değiştirilmesi gerektiği söylenmişti bana honda marmarada. Ben de filtre aldım bekliyorum çinden gelmesini?
Değiştirtmeyeyim o zaman. Orjinali kalsın. Şanzıman filtresi de nasıl bir darbe alabilir o da ayrı bir konu. Yani filtrenin değişim için darbe alınması gerektiği çok saçma geldi açıkçası. Filtre dediğin dolar, iyi filtreleyemez ve geçirgenliği azalır, değiştirilmesi o zaman gerekir normalde. Bu farklı bir şey herhalde.
Filtreyi aldigini linki paylasabilir misiniz?