Abi buyrun bunu gönderdi.Bujilerin 4 adedi o fiyatlar civarındadır. Biraz fazla abartmış.
Manuel için şanzıman yağı daha uzun sürede değişir. Ve otomatik kadar hassas değildir.

Redmi Note 6 Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Abi buyrun bunu gönderdi.Bujilerin 4 adedi o fiyatlar civarındadır. Biraz fazla abartmış.
Manuel için şanzıman yağı daha uzun sürede değişir. Ve otomatik kadar hassas değildir.

Bakım özel serviste ve yeni yapılmış. Buji takım olarak satılır.(Tk) Fiyatı ise ucuzmuş. Buji kodu veya orjinalliği hakkında bilgi yok. Fakat bu fiyata orjinal zor olur. Diğer filtrelerde düşük fiyatlı, hangi marka takıldığını belirtselerdi güzel olurdu.Abi buyrun bunu gönderdi.Ekli dosyayı görüntüle 266428
Redmi Note 6 Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
250.000 km den once olmaz cunku zamanlama kayisi bildigimiz zincirlidir. Onlara bütçem yetmiyor ki70.000 km bir Honda icin yolun basidir.250.000 km den once olmaz cunku zamanlama kayisi bildigimiz zincirlidir.![]()
Boya olabilir ama macun olmasin birde en onemlisi bulabirseniz FB7 nin 2016 modelleri var azdir ama daha yenidir. Onlara yonelin bence. 2014 yilinda Sekerpinar bolgesinde dolu yagmisti ve dent uygulamasi yapilmisti bir partisine araclarin. Cok onemli degil ama model olarak son seriler en sorunsuz olanlari olur genelde.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Çok hocam bana teşekkürlerAraçların fiyatlarini bilmiyorum ama isterseniz bir tanıdığımda 2015 otomatik sunroof deri ısıtmalı koltuklu 45binde bir araç var.Yanilmiyorsam boyasız diyordu.210 220 arasında bir rakam diyor.Cok mu degilmi bilmiyorum.isterseniz sorarim.Bu arada aracta tüp yok.