Arkadaşlar arabayı alalı 10 gün oldu. Aldığım ilk günden beri bu ses var. Araba özellikle düşük devirlerde hırıltı sesi çıkarıyor, tam olarak ne olduğunu da anlamıyorum ama bi bakar mısınız ? Videonun linkini aşağıya ekliyorum..
Sorununuz çözüldü mü ?Benzinde ses daha az gelir çünkü araç lpg olduğu kadar boğulmuyor. Bu sesin bir çok sebebi olabiliyor edindiğim tecrübelere göre;
Hava filtresinin yan sanayi uyumsuz olması,
Hava filtresinden aşağıya doğru rezenatöre giden boru ya da hava rezenatörünün herhangi bir darbeden dolayı kırılmış, çatlamış olması,
Kayış gergisi ya da v kayışı
Motor kulağı (sağ yağlı kulak)
Maalesef sorunsuz diye bindiğimiz araçlarımızda sorunlar var arkadaşlar, kimine göre bunlar ufak, kimine göre önemli sorunlar ama Honda’yı ben sorunsuz olarak görmüyorum. Ufak şeyler de olsa soğutuyor kendisinden beni.
Saygılar
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Sorunsuz araba yoktur zaten, Japon gruplarında sorun kendini ses yada titreşim tarzı durumlarla yavaşça belli ediyor, ayrıca elektronikten ziyade mekanik parça miktarı daha fazla ve bu sayede kullanıcı sorunun farkına erkenden varıp gerekli tedbiri alıp aracı toparlayabiliyor, alman-kore-amerikan grupları gibi hiçbir semptom yokken bir anda yolda bırakma oranı bence daha az.Benzinde ses daha az gelir çünkü araç lpg olduğu kadar boğulmuyor. Bu sesin bir çok sebebi olabiliyor edindiğim tecrübelere göre;
Hava filtresinin yan sanayi uyumsuz olması,
Hava filtresinden aşağıya doğru rezenatöre giden boru ya da hava rezenatörünün herhangi bir darbeden dolayı kırılmış, çatlamış olması,
Kayış gergisi ya da v kayışı
Motor kulağı (sağ yağlı kulak)
Maalesef sorunsuz diye bindiğimiz araçlarımızda sorunlar var arkadaşlar, kimine göre bunlar ufak, kimine göre önemli sorunlar ama Honda’yı ben sorunsuz olarak görmüyorum. Ufak şeyler de olsa soğutuyor kendisinden beni.
Saygılar
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
arkadaslar dediginiz ses bendede var 2 sene oldu araci alali hala devam ediyor okadar dinledim.arabayi bulamadim ozellikle rampa yukari devirsiz ciktigi zamanlarda oluyor gaza asilip vites kuculttugu zaman kesiyor.Aynen benimki de öyle, düşük devirde yapıyor. Benzine alıp denemedim ama tıpkı sizin dediğiniz gibi oluyor
Sorunsuz araba yoktur zaten, Japon gruplarında sorun kendini ses yada titreşim tarzı durumlarla yavaşça belli ediyor, ayrıca elektronikten ziyade mekanik parça miktarı daha fazla ve bu sayede kullanıcı sorunun farkına erkenden varıp gerekli tedbiri alıp aracı toparlayabiliyor, alman-kore-amerikan grupları gibi hiçbir semptom yokken bir anda yolda bırakma oranı bence daha az.
Nasıl yani hiç bir yere göstermediniz mi ?arkadaslar dediginiz ses bendede var 2 sene oldu araci alali hala devam ediyor okadar dinledim.arabayi bulamadim ozellikle rampa yukari devirsiz ciktigi zamanlarda oluyor gaza asilip vites kuculttugu zaman kesiyor.
SM-J720F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.