Arkadaşlar arabayı alalı 10 gün oldu. Aldığım ilk günden beri bu ses var. Araba özellikle düşük devirlerde hırıltı sesi çıkarıyor, tam olarak ne olduğunu da anlamıyorum ama bi bakar mısınız ? Videonun linkini aşağıya ekliyorum..
Üstü çok paslı görünüyor. Enteresan çok neme maruz kalmış sanki. Sizin için ilk boşluğumda ailedekinden foto çekip koyacağım.Ekli dosyayı görüntüle 250012Ekli dosyayı görüntüle 250013
Sağ yağlı kulak bu şekilde benim şuanda
Muhtemelen arızalı değil mi arkadaşlar?
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Üstü çok paslı görünüyor. Enteresan çok neme maruz kalmış sanki. Sizin için ilk boşluğumda ailedekinden foto çekip koyacağım.
Kardeşim geçmiş olsun.Arkadaşlar sorun çözüldü. Gergi bilyası bozulmuş, değiştirdiler sorun kalmadı. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar şöyle denesinler, kaputu açın, aracın içinde biri frene basarak vitesi D konumuna getirsin ve klimayı açsın. Rölantide bile o kadar ses çıkarıyor ki sorun direkt anlaşılıyor.. Gergi bilyası “ina” marka işçiliğiye beraber 550 tl tuttu..
Gecmis olsn dedigim gibi cikmis serviste kronik tarzinda konusmustu ozaman bana.neyse gecmis olsun keyifli surusler.Arkadaşlar sorun çözüldü. Gergi bilyası bozulmuş, değiştirdiler sorun kalmadı. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar şöyle denesinler, kaputu açın, aracın içinde biri frene basarak vitesi D konumuna getirsin ve klimayı açsın. Rölantide bile o kadar ses çıkarıyor ki sorun direkt anlaşılıyor.. Gergi bilyası “ina” marka işçiliğiye beraber 550 tl tuttu..
Özel servis kardeşim. Yetkili serviste 1000 liradan fazla para istiyorlar hiç gerek yokYetkili servis mi dışarıda mi yaptırdın?
DURSUNTOYA