2018 1,5 rs kullanıcısıyım. Nacizane şunu söyleyebilirim; Honda nın 1.6 aracını kullanmadım fakat daha önceki aracım 1.6 102 beygirlik atmosferik bir arabaydı. Benim beklentim performans olduğu için turbolu modeli tercih ettim ve gerek performans gerekse atmosferik araçlara göre yakıt tüketimi konusunda oldukça başarılı. Kesinlikle düz atmosferik benzinlilerden az yakıyor (tabi tüplü kullanım hariç).
Satma konusunda ise hiç zorlanacağını düşünmem. Her arabanın alıcısı vardır. Kiminde az alıcı vardır fakat ona göre araç satış sayısı da düşüktür aslında. Ayrıca kendim RS baktığım zamanlar temiz kullanılmış bir araç bulmak için bir hayli zorlanmıştım. Bulduklarımda hemen listeden düşüyordu. Yani bu konuda bence hiç zorluk yaşamazsınız.
Satma konusunda ise hiç zorlanacağını düşünmem. Her arabanın alıcısı vardır. Kiminde az alıcı vardır fakat ona göre araç satış sayısı da düşüktür aslında. Ayrıca kendim RS baktığım zamanlar temiz kullanılmış bir araç bulmak için bir hayli zorlanmıştım. Bulduklarımda hemen listeden düşüyordu. Yani bu konuda bence hiç zorluk yaşamazsınız.