FC5 2021 HANGİ ŞANZIMAN YAĞI KULLANMALI

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zurufat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ad Soyad
Onur T.
Aracınız
Civic FK7 HB 2018
Yukarıda arkadaşında söyledigi gibi honda yağ üretmiyor bu firmalardan birine ürettiriyor. Motül bu şanzımana uygun diyorsa bunu boşuna diyemez Türkiyede degilse bile Avrupada hesabını sorarlar. Ama ilk basta dediginiz gibi usta anlamıyorsa herşey olabilir. Birde kesinlikle kullanımla alakalı. Biz 300.000 km dsg kullandık hic birsey olmadı ama kimisi 50.000 km de patlatıyor.
aynen önemli olan spesifikasyonları karsılaması kesinlikle size katılıyorum honda yag uretmiyor ama 10 yıldır her kasasını kullanmıs biri olarak ozellikle sadece sanzuman yagında servisin sattıgı ile dısardaki muadil yaglar arasında hep fark yasadım. ve en son sorun olan sanzumanda da kullanılan yag motuldu ve ciddi aşınma vardı sanzumanda sahibnin nasıl kullandıgınıa bildiğim için zorlamas veya dip gaz kalkma gbii bişiy söz konusu bile değildi. sonuc olarak aradaki fiyat farkı cok değil o yuzden sanzuman yagında ben orjinalciyim. alırım kafam rahat olur. tabi herkesin kendi fikri saygı duyarım

Aracınız
Civic FC5 2018
periyod 2 yıl yada 40 bin km hangisi önce dolarsa. filtre olayında size katılıyorum benim aracımda 100 binde servis değişim periyodu yok ama biz hem kucuk olanı hemde karterin içindeki buyuk olanı bu bakımda değiştirdik ve gerçekten cok kirliydi servis bunu neden değiştirmiyor anlamıs değilim
ben şanzıman soğutucusunun orada küçük bir filtre değistirdim. Karterin içindeki büyük filtre dediginiz hangisi nasıl değişiyor yardımcı olabilir misiniz?

Ad Soyad
Onur T.
Aracınız
Civic FK7 HB 2018
ben şanzıman soğutucusunun orada küçük bir filtre değistirdim. Karterin içindeki büyük filtre dediginiz hangisi nasıl değişiyor yardımcı olabilir misiniz?
sizinki kucuk filtre bide sanzuman karterinin içinde buyuk bi filtre daha var

1733248655666.png

Ad Soyad
Onur T.
Aracınız
Civic FK7 HB 2018
Buna nereden ulaşıyoruz değişiminin videosu falan var mı? Birde filtreyi nereden temin ettiniz?
burda cok detaylı anlatıyor. parca detariği için orjinal alıcam derseniz 2 ay bekkiyorsunuz servisden gelmesini ben muadil filtre taktım vakit sıkıntısı yuzunden. ihtiyacınız varsa ozelden yazın yönlendireyim

Geri