Daha önceki yıllarda alman araçlarına binmiş biri olarak (vw polo,opel astra scoda octavia) kesinlikle honda olsun toyota olsun, tokluk yok araçta.aracı kullanırken kasislerden bile geçerken sağlamlık hissini vermiyor.
yav ne bileyim alman arabalarındaki kullanımdaki güven yada malzeme kalitesi yok.
kapıları çok kötü hondanın açık ve net.kimse çıkıp diyemez süper kapıları var diye.yani daha önce alman sınıfı araç kullanan biri çok rahat kıyaslayabilir.babamda da corolla var 2017 model, daha 25binde onunda aynı arka ön kapılar açılıp kapanırken takır takur ses çıkarıyor.başka arkadaşlarımda da var honda toyota kullanan onlarında aynı sorunları var kapıyla.zamanla daha kötü oluyor diyorlar.yerli üretim mi böyle bilemiyorum.
araçtaki kumaş kalitesi (elegance için) iyi değil gibi sanki sürekli toz tutuyor yada kirli gözüküyor hissi uyandırdı bende.
ayrıca direksiyondaki tuşlar çok kalitesiz, mesela 1 gün basmayın tuşlara , ertesi gün basınca sanki tuş düşmek üzere de yerine oturuyor gibi ses veriyor.
son olarak söylemeden geçemeyeceğim , aklımda kalır yoksa, abi o nasıl bir dokunmatik ekran, vestel tableti koymuşlar sanırım, 2 gb hafıza nedir, bebeklerin yüzüne bakmadığı tabletlerden farksız
boyasına bişey demiyorum. kötü. bilsem beyaz almazdım.
güvenilirdir, tasarrufludur yada cvt şanzıman uzun ömürlüdür bunlara kesinlikle katılırım.
yani ne kadar kızsamda çokta gömsem memnunum civicimden