Çok şaşırdım bayi bile bu kadar az yaktığını söylemedi
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Selâmün Aleyküm.
Şuan benzin 5.10 TL civarı.
Yeni Civic depo 47 litre alıyor.
47×5.10=240 TL
240÷581=0.413 krş (41 krş) yakar.
Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin...
SM-N9000Q cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hocam bu araçtan sizde var mı merak ettim.. ben bir depoyu o zaman 38 lt doldu.. 195 tl üzerinden hesap yaptım.. yani 195 : 581 olacak ki yine hasan benim dediğim gibi oluyor o zamanki duruma göre. Yanlış bilgi verip insanların kafasını karıştırmayalım..Selâmün Aleyküm.
Şuan benzin 5.10 TL civarı.
Yeni Civic depo 47 litre alıyor.
47×5.10=240 TL
240÷581=0.413 krş (41 krş) yakar.
Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin...
SM-N9000Q cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bende FB7 var hocam.Ama yazdığım gibi hesap edilir.Sizin verilerde hata varHocam bu araçtan sizde var mı merak ettim.. ben bir depoyu o zaman 38 lt doldu.. 195 tl üzerinden hesap yaptım.. yani 195 : 581 olacak ki yine hasan benim dediğim gibi oluyor o zamanki duruma göre. Yanlış bilgi verip insanların kafasını karıştırmayalım..
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam km tamamı şehir içinde yapılmıştır ortalama 7.6 yazıyor aracın yol bilgisayarında..
Ceya023 ben de aynı şeyi söylüyorum!Ben Şehir içinde bu degeri FB7 ile görmenin imkansız oldugunu düşünüyorum. Benim Karışık ortalama o oluyor ancak sakin kullanımda.yol bilgisayarının 7.4 ortalaması ile 8.1 LPG tüketti 100km de.
yanlız sizin hesabınızı şu şekilde yapmalısınız depoyu tekrar fulleyip aldıgınız benzini km ye bölmelisiniz. 38lt oldurmuş olabilirsiniz ancak içinde olan benzinide harcamış olabilirsiniz