Konu Yen'i kasadan fb7 ye mi kaydı ben mi konuyu kaçırdım ??
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
[MENTION=964]maksu[/MENTION] estağfurullah hocam bana sormanıza bile gerek yok. Dilediğiniz gibi hareket edebilirsiniz. İlk defa böyle bir diyalog yaşadım geriye dönüp okumak bile istemiyorum utanıyorum çünkü.kapanmasına gerek yok, arkadaşlar çözmüşler gibi. Hem bir üyenin sitenin adminine yapacağını şu mecrada yap demesi de hoş değil. Luzum görse [MENTION=6]Trust[/MENTION] hallederdi muhattabı olarak. Burası bir paylaşım alanı ve kuralları sitenin admininden daha iyi bilecek değil. Kaldı ki kötü bir şey de yok şunu yapayım bakarım demiş . Ama [MENTION=5078]cezzar[/MENTION]ın yazdıklarını [MENTION=6]Trust[/MENTION] müsadenle siliyorum.
kapanmasına gerek yok, arkadaşlar çözmüşler gibi. Hem bir üyenin sitenin adminine yapacağını şu mecrada yap demesi de hoş değil. Luzum görse [MENTION=6]Trust[/MENTION] hallederdi muhattabı olarak. Burası bir paylaşım alanı ve kuralları sitenin admininden daha iyi bilecek değil. Kaldı ki kötü bir şey de yok şunu yapayım bakarım demiş . Ama [MENTION=5078]cezzar[/MENTION]ın yazdıklarını [MENTION=6]Trust[/MENTION] müsadenle siliyorum.
Ben yeni katılıyorum kusura bakmayınız kimseyi kırmak incitmek gibi bir amacım yok güzel bilgiler var arada vakit buldukça okuyorum!Haklısın abi katılıyorum ama tabiki bende o amaçla demedim tartışma uzar belki gözünüzden kaçmıştır diye dedim kusura kalma
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi