Öncelikle herkese merhaba. Bende cuma itibarı ile 2008 Civic aracımı satıp 2017 model 2.el Civic ex. Araç aldım. İstanbul'dan depoyu fulledim çıktım yola. Ankara Gölbaşı çıkışındaki petrole kadar 465 km yol yaptım. 380 km'de iken LPG uyarısı verdi ve tek çizgiye düştü. 410 km'de iken son çizgide söndü ama ekranda halen LPG ile gittiğini gösteren LPG yazısı mevcuttu.hatta emin olamadım ve yakıt tüketimini gösteren ekrana geçtim ekranda yakıt tüketimi veya ne kadar yol gider gibi bilgiler yoktu ( araç benzinde iken çıkıyor o değerler) LPG butonuna basıp benzine aldım o değerleri gördüm sonra tekrar LPG butonuna basarak LPG ye aldım yine değerler gitti (yani LPG ye geçtiğine Emin oldum). O şekilde 464 km yi tamamladım ve LPG yi fulledim (30.4 litre aldı). Tekrar yola çıktım ve Adana nin Ceyhan ilçesindeki petrole girdim (yine yolda 388. Km de uyarı lambası yandı tek dişe düştü ve son dişin sönmesi 425.km de oldu.lpg de gidip gitmediğini anlamak için ilk işlemeleri yaptım LPG de gidiyor emin oldum) 2. Petrole 513 km'de girdim. Fulledim ve 36 litre LPG aldı. Toplamda yaklaşık 975-980 km yol yaptı ve 60,5 litre LPG aldı. Aracı o kadar hassas kullandım ki gözüm hep devir saatinde gittim desem yeridir. Çünkü bu araç 2000 devirde 120 km, 2500 devirde 1400 km,3500 devirde 165 km hız yapabiliyor. Ancak gaza basma oraniniza göre 3000 devirde 120 km hızla bile gidiyor. Benim hız ortalamam İstanbul Ankara arası 109, Ankara Adana arası 113 km hızı gösteriyordu. Ben genelde 120-130 arası kullanmaya özen gösterdim ama bazı yerlerde şehir içi ışık falan derken yavaslasamda bazı yerlerde aracı 160-180 km arası kullandım kısa süreli. Yaklaşık 50 km kadar sabit 140-145 km arası kullandım