Güzel sportif duruyor.Arkadaşlar nasıl olmuş sizce
Ekli dosyayı görüntüle 260443Ekli dosyayı görüntüle 260444Ekli dosyayı görüntüle 260445
Bu ürün güzel duruyor fiyatı yüksek ama kullanan var mı acaba![]()
Oto Koltuk Kılıfı - Oto Kılıf & Modelleri - n11.com
Koltuk Kılıfı ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile Otomotiv & Motosiklet, Aksesuar & Tuning, Oto Koltuk & Aksesuar, Koltuk Kılıfı n11.com'da! Koltuk Kılıfı için ziyaret edin.urun.n11.com
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Benim aldığımı tavsiye ederim . Airbag leri kapatmıyor. sizde civic uyumlu olanlarına bakabilirsiniz.Ben de düşünüyorum fakat airbag konusunda sıkıntı çıkarır mı acaba? Kullanan arkadaşlar bunun bilgisine sahip mi veya satıcı böyle bir garanti veriyor mu?
Bugün N11 den sipariş ettiğim minderler geldi. Tavsiye ederim fiyat 119 tl montaj da kolay
Honda için özel değil her araca uygun.
Link
OTO KOLTUK KILIFI MİNDER ÖN ve ARKA SET TERLETMEZ Fiyatları ve Özellikleri
OTO KOLTUK KILIFI MİNDER ÖN ve ARKA SET TERLETMEZ en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
urun.n11.com![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Arkadaşlar nasıl olmuş sizce
Ucuz yollu ve sağlam korusun dersen böyle bişey. 100 tl. Ben görüntüden rahatsız olmadım. Çok baktım 500 tl ye yakın para vermek saçma geldi aşınan kısımları deri döşemecide yaptırsam tutmaz o kadar. Görüntü önemli zevkine kalmış bişey. Havayastığı açısından da sorunsuzArkadaşlar konuyu biraz hortlatacağım. Aracım fc5 rs ve koltuklarım deri. Honda'nın deri koltukları malum sıkıntılı çok çabuk deforme oluyor. Benim aracımda 20 bin kmde olmasına rağmen kılcal çatlaklar oluşmaya başladı. Bir sure koltuk minderi ile kullandım fakat hem görsel hem de konfor olarak rahat edemedim.
Bu konuda sizler ne yapıyorsunuz? Genel olarak herkes kılıflı mı kullanıyor aracını?
altında sağa sola çok kayma yapıyor mu? Benim aldığım minderi sürekli düzeltmek gerekiyordu. Bir de bendeki bel desteklerin üstünü kapatmıyordu. Bu o konuda daha iyi örtmüş. Nereden aldınız?Ucuz yollu ve sağlam korusun dersen böyle bişey. 100 tl. Ben görüntüden rahatsız olmadım. Çok baktım 500 tl ye yakın para vermek saçma geldi aşınan kısımları deri döşemecide yaptırsam tutmaz o kadar. Görüntü önemli zevkine kalmış bişey. Havayastığı açısından da sorunsuz![]()
Mate 20 pro cihazımdan gönderildi