FC5 ön göğüs trim (zırıltı) sesi

Aracınız
Civic FC5 2019
Aracımın ön göğsünden trim değil de bir zırıltı sesi geliyor. Sanki saç titriyor gibi. Ön göğsün içinden geldiğini tahmin ediyorum. Her zaman gelmiyor. Bazen rölantide bile gaz verirken zırıltı geliyor. Yetkili servis birşey bulamadı. Geniş zamanda yine getir dedi. Bu şekilde şikayeti olan var mı.

SM-G975F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
Civic FC5 2020
Arkadaşlar bu bahsettiğiniz trim sesini yapan araçların hepsi RS mi ?

Bende sizler gibi trim sesine inanılmaz takık bir insanım.
Trim sesi yüzünden sadece 3 hafta kullanıp ilana koyduğum 2 aracım da oldu.

Benim denk geldiğim tek ses A sütunundaki tıkırtı.
O da aşırı basit bir şekilde çözüme kavuşuyor.
Baska en ufak bir ses duymadım.

Üstelik bu 4. FC5 im çok şükür hiçbirinde konuda bahsedilen farklı bir sese denk gelmedim.

Trim sesi konusunda gözümde iki çeşit araba vardır lafıyla tanır beni forum ahalisi

1 iflah olacak araçlar
2 iflah olmayacak araçlar

FC5 gözümde 1. Kategoriye giriyor çünkü çok şükür sadece yukarıda bahsettiğim çözümü 30 saniye olan probleme denk geldim.
Zaten bu yüzden tercih ediyorum.

Umarım sorununuz hiç beklemediğiniz kolay bir yerden çıkar ve çözersiniz ne diyeyim...

????-???-??????
????-??? ?-????-?????
????-???-????? ???????

Aracınız
Civic FC5 2019
Arkadaşlar bu bahsettiğiniz trim sesini yapan araçların hepsi RS mi ?

Bende sizler gibi trim sesine inanılmaz takık bir insanım.
Trim sesi yüzünden sadece 3 hafta kullanıp ilana koyduğum 2 aracım da oldu.

Benim denk geldiğim tek ses A sütunundaki tıkırtı.
O da aşırı basit bir şekilde çözüme kavuşuyor.
Baska en ufak bir ses duymadım.

Üstelik bu 4. FC5 im çok şükür hiçbirinde konuda bahsedilen farklı bir sese denk gelmedim.

Trim sesi konusunda gözümde iki çeşit araba vardır lafıyla tanır beni forum ahalisi

1 iflah olacak araçlar
2 iflah olmayacak araçlar

FC5 gözümde 1. Kategoriye giriyor çünkü çok şükür sadece yukarıda bahsettiğim çözümü 30 saniye olan probleme denk geldim.
Zaten bu yüzden tercih ediyorum.

Umarım sorununuz hiç beklemediğiniz kolay bir yerden çıkar ve çözersiniz ne diyeyim...

????-???-??????
????-??? ?-????-?????
????-???-????? ???????
Benim araç 2019 model fc5 eco exe bildiğim kadarıyla diğer araçların hepside fc5. Ufak tefek trim sesleri var araçlarda herkes kendi imkanı ile hallediyor.Ama bir de bazılarında ekranın üstünde bulunan iki havalandırma kanalından gelen zırlama sesi gibi çok rahatsız edici bir ses mevcut.Bununla ilgili youtube da videolar var.Ya da face de fc5 gruplarında benim paylaştığım video mevcut.Acaba siz bir çözüm bulabilir misiniz? :)

Aracınız
Civic FK7 HB 2017
Aynı ses benim aracımda da var ama sadece bozuk yollarda geliyor sizinkide aynı şekilde mi ?
Hocam ilk başta bende bozuk yolda geldiğini düşünüyordum ancak farkettim ki belli bir titreşim olduğu zaman geliyor. Bu videoyu şehir dışı mıcırlı asfalt yolda gelirken çekmiştim. Şehir içi bu kadar olmuyor tabi ama geliyor.

Geri