Zaten internetten alıcan yagını yag fıltrenı hava fıltrenı polen fıltrenı. HAva ve polenı kendınız değişin. Yagınızı ve yağ filtrenızı sanayıde 30 40 tl ustalar degısıyor Standart Bi bakım malıyetı en fazla 250 tl 300 tl oluyor Servıse 1000 tl vermeye gerek yok. Önemli şeyler Araç kullanım kıtapcıgında yazıyor onları da takıp edıyorum ben. Zamanı geldı mı onları da degıştıyorum. Zaten yetkılı servısın de yaptıgı bu Herşey kıtapçıkta yazıyor.
Mazda 3 için
her 40 bın de fren hıdroliği degıscek
her 100 bınde bır sanzıman yagı ve süzgeci degıscek
her 100binde bir iridyum bujı
antfırız ıcın FL22 koyarsan 5 yılda bır dıger markalar ıcın 2 yılda bır. Balatayı kendınız kontrol edıcenız. Başka da bakımı yok Servıse 1000 tl vermeye gerek yok Kitapcıkt hersey yazıyor
İki ay önce Honda CRV ye aldım n11 den polen fıltresı 60 tl felandı bosch marka kendım taktım. Servıste 300 e yakındı Yazık günah
Mazda 3 için
her 40 bın de fren hıdroliği degıscek
her 100 bınde bır sanzıman yagı ve süzgeci degıscek
her 100binde bir iridyum bujı
antfırız ıcın FL22 koyarsan 5 yılda bır dıger markalar ıcın 2 yılda bır. Balatayı kendınız kontrol edıcenız. Başka da bakımı yok Servıse 1000 tl vermeye gerek yok Kitapcıkt hersey yazıyor
İki ay önce Honda CRV ye aldım n11 den polen fıltresı 60 tl felandı bosch marka kendım taktım. Servıste 300 e yakındı Yazık günah
Son düzenleme: