FB7de kameranın aynısı gibiArkadaşlar kusura bakmayın, yoğun bir hastane mesaisi sonra anca fırsat bulabildim.Arac elegance 2018... Geri görüş işini yapıyor,bana yeterli geliyor ama mükemmel çözünürlük beklemeyin daha iyilerini gördüm.Burda araç park halinde, çalışır vaziyette geri viteste , ışık yardımıyla daha temiz ve net görüş var paylaştığım fotoğrafa göre...Bizim için yeterli olmadı derseniz sabah tekrar kaliteli çekim yapmaya çalışırım.
Bu elegance ama bizimkiler premium gerci multimedya ayni. Eger oluyorsa bende yaptiricam is gorurArkadaşlar kusura bakmayın, yoğun bir hastane mesaisi sonra anca fırsat bulabildim.Arac elegance 2018... Geri görüş işini yapıyor,bana yeterli geliyor ama mükemmel çözünürlük beklemeyin daha iyilerini gördüm.Burda araç park halinde, çalışır vaziyette geri viteste , ışık yardımıyla daha temiz ve net görüş var paylaştığım fotoğrafa göre...Bizim için yeterli olmadı derseniz sabah tekrar kaliteli çekim yapmaya çalışırım.
AynenBu elegance ama bizimkiler premium gerci multimedya ayni. Eger oluyorsa bende yaptiricam is gorur
SM-J510FN cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Ben de bi ilanda gordum bu teypte geri gorus kamerasi var. Ilan sahibine sordum cevap gelmedi daha gelirse onu da paylasirim. Fotoyu atiyorum.Bende 2019 premium var konuyu takipteyim+