Arkadaşlar bu tür şeylere çok hassas kulağı olan ve çok takıp sürekli aracı dinleyen biri olarak söylüyorum... Sunroof olan her arabadan bu tür sesler geliyor. Torpidodan, kafalıklardan veya başka bir iç aksamdan gelen sesler her arabada var. Tabi aracın ne kadar bozuk yolda kullanıldığına bağlı bunlar. Passat kullanıyor abim ondada var yani bunlar honda ya has sorunlar değil. Bi noktadan sonra bunları takmamaya başladım. Aracınızı sevin çünkü her markanın her aracın kronik problemleri vardır. Sonuçta insan yapısı Bence honda parasının karşılığını veren en iyi markalardan biri. Keyfini sürün...
SM-G950F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Valla hocam ben bu arabayı aldım ama pişman oldum. Sinirlerim bozuluyor artık araca bindiğimde.
Benim yaşadığım hayal kırıklıkları ve sorunlar şunlar ;
1- Fabrikasyon lpg arabalarda yol bilgisayarında ne ortalama yakıt ne anlık yakıt ne menzil hiçbir şey göremiyorsunuz. (100.000 tl para ver araba al. Olaya bakın. İnanılır gibi değil ki bize her bilgiyi ekranda görüyorsunuz demişlerdi)
2- Arabada Bluetooth sorunu var. Telefon bağlansa bile bağlı değil diyor. Telefonu şarj için usb ye başladığımızda müzik sesi kesiyor tekrar çalmak için 40 takla atıyoruz kabloyu çıkar Bluetooth kes tekrar bağla vs inanılmaz Çanımı sıkıyor. (Elegance 5ekran)
3- Araba bazen (ayda 2-3 kere) çalışmıyor. Marşa basıyorum gıy gıy gıy ediyor ama çalışmıyor. Cidden delireceğim artık.
4- Sürücü camı açıp kapanırken kapı üstünde ki döşeme hareket ediyor. (Diğer camları bilmiyorum)
5- CVT şanzıman ile sürücü arasında iletişim problemi var. Bazen gaza az basıyorum. Çok basmış gibi tepki verip güzel ilerlerken bazen gaza bassamda araba gitsem mi gitmesem mi modunda takılıyor. S moduna aldığımda da devir 2500 e sabitlemiyor ama ayağımı gazdan çektiğim an sanki fren yapıyormuşum gibi komperasör etkisiyle araba yavaşlıyor.
6- Klima otomatik modda sürekli ayağa veriyor havayı. Diğer yerlere vermek istediğimde oto mod devreden çıkıyor çok saçma.
7- Arabanın yakıtı cidden bir LPGli araca göre fazla.
8- Göçük, bagaj ayarsızları vs derken.
Bu aracı cidden satacağım. Çok pişmanım