Arkadaşlar kolları sıvıyorum bituself ile 13mm kalınlıkta no-name sünger alıp bagaj havuzu ve arka koltuk alt kısmına yapacaktım.
Uzun süredir CTK diye bir firmayı takip ediyordum fiyat almak için yazdım bituself yerine hem daha iyi sonuç vereceği, hemde arada fiyat anlamında uçurum fark olmadığı için bu firmanın Practice serisinde karar kıldım.
En başta Standart ve Practice serileri arasında kararsız kalmıştım. Konuşma esnasında bituselfin yapacağı etkiye razıydım deyince Practice fazlasıyla işinizi görür dediler.
Yapacağım bölgeler için de fikrim değişti. Arka koltuk alt kısmı yerine Kapı içleri ve bagaj havuzuna uygulayacağım.
Bu malzemenin üstüne de 13mm no name sünger yerine 10mm Firex uygulayacağım.
Aracımda alt yalıtım çift kat pütür bulunuyor. Abimin fabrika çıkış halindeki aracıyla desibel testi yapacağımı söylemiştim. Ancak hala virüs yüzünden fırsat bulamadık. ilk olarak bu karşılaştırmayı gerçekleştireceğim.
Bu karşılaştırmadan sonra da İstanbul 30°C sıcaklığı görsün bahsettiğim uygulamayı gerçekleştirip birde öyle kıyaslayacağım.
Yalnız bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.
Daha önceden kapı iç döşemesi sökmedim. Klipslerin birkaç tanesini kırılacak muhtemelen
Bu klipslerden servis dışında nerede bulabilirim ?
????-???-??????
????-??? ?-????-?????
????-???-????? ???????