Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fiyatlari karşılaştır. Ona gore karar ver hocam. En onemlisi icine sinen yere git. Sonrasinda pisman olma. Bu arada egzoz emisyonunu disarsa yaptirdim. Tuvturkte uyrasmamak icin.
Yol testi yapmadi. Zaten ben basinda da durmadim. Sabah ise giderken biraktim. Aksam is cikisi aldim arabayi. Fiyatlar ayni ise neresi daha kafana yatiyorsa oraya yaptir hocam. Candan da iyi, yaptigi işin arkasinda duruyor. Ama onlarda her arabaya yol testi yapmiyorlarmis diye duydum. Videolar birazda reklam amaçlı.
Afr ayarı lpg için ince bir ayar yol testinde yapılıyor bu ayar bilgisayara bağlıyken candan mühendisliğin benim için dez avantajı 55 km uzaklıkta bana git gel 110 km ufak tefek arızada yol gözümde büyür diye düşünüyorum
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.