Daha önceki kullandığınız motor yağınız neydi? Bu yağa göre hareket edin bence. Eğer daha önce 5w30 kullanmışsanız şu yağı 30bin km.den fazla kullanmıştım bir sorunla karşılaşmamıştım.
Motul 8100 Eco-Nergy 5W30 4 Litre Motor Yağı (Üretim Yılı: en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Filtre olarakta hava filtresi Mann Filter C2240 ve yağ filtresi Mann Filter W610/6 kullanabilirsiniz.
Ben parçaları aloparçadan almıştım ve bir sorunla karşılaşmadım.
MANN MAN-C2240 YOK Yedek Parça Aloparca.com'da! Ürün detaylarını öğrenmek ve satın almak için hemen tıkla!
www.aloparca.com
Mann Marka Yag Filtresi Honda Civic 2001- Crv 2001- Hrv 03- Jazz 2003- City 2003- Accord 2003- Civic 2015- Crv 2017- Hyundai I10 1.0 1. Oto Yedek Parça.mannw6106_v2 Stok Kodu Ile Aloparca.com'da
www.aloparca.com
Polen olarak 6 ayda bir kullan at modunda şöyle uyguna bir ürün kullanabilirsiniz.
Polen Filtresi ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Polen Filtresi çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
urun.n11.com
Ayrıca elimde eski aracım için aldığım ancak boşta kalan Mann Filter hava ve yağ filtresi boşta mevcut, ilgilenirseniz özelden bana mesaj atabilirsiniz