beyler herkese hayırlı ramazanlar fd6 otomatik aracımda her fan açtığında rölanti düşüyor 500 600 lere kadar hissediliyo bide sübap ayarı da yaptırdım ama böyle oluyo hep
İlk fırsatta gazda kullan ozaman ben dikkatli okumamışım yazdığını.benzinde bir süre kullanmışsın şimdi gaza al devam yüksek ihtimal düzelir.sübap ayarını burada ankarada yaptırdım iyi bir özel servise o konuda bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum hatta aklıma geldi sonrasında lpg ciye gidip gaz ayarına da baktırmıştım iyi deyip göndermişlerdi, sizin gibi denedim bakalım bugün benzinde kullandım baya bi umarım gazda öyle yapmaz bir daha, yani stop etcek gibi olmuyo kesinlikle fan açtığında motor rölanti bi düşüp yükseliyo geri ,benzinde yapmıyo ama işte
LPG hangi marka ise servisine bi git derim.neden böyle oluyo ki ?
Hocam benzinde iyi lpgde yapıyor ise neden şüphelenmeliyiz?gaz ayarı iki defa yaptırdım yapmadılar gerçi iyi diye epey gazda kullandım hiçbir sorun yok sonra yavaş yavaş rölanti düşmeye başlayınca benzine alıyorum bi 10 km sürüp tekrar gaza geçiriyorum yine epey sürüyorum hiçibir sorun olmadan sonra tekrar yavaş yavaş bozulmaya başlıyo ,enjektör filtre hepsinin kontrolü yapılmıştı 4 ay önce
neden böyle oluyo ki ?