Amerikan kullanıcılarından aktif edildikten yaklaşık 20 25 dakika sonra cruise kontrolün kendi kendine kapandığını ve araç stop edilmeden tekrar aktifleştirilemediği yorumları gözüme çarptı. Alan arkadaşlardan bu durumu kontrol eden oldumu acaba.
aracı yeni aldım ankaradan izmire sürme şansım oldu. full cruise control ile geldim ve şerit takiple. böyle birşey yaşamadım.Amerikan kullanıcılarından aktif edildikten yaklaşık 20 25 dakika sonra cruise kontrolün kendi kendine kapandığını ve araç stop edilmeden tekrar aktifleştirilemediği yorumları gözüme çarptı. Alan arkadaşlardan bu durumu kontrol eden oldumu acaba.
Bende aynı sorunu yaşadım. problem şu ki resimdeki ışıklar takılı olduğunda, radarın düzgün çalışmasını engelliyor ve executive plus modellerde cruz Control radar sistemi ile birlikte çalıştığından ikisi birden hata verip çalışmayı durduruyor. radar olmayan modellerde ışıklar sorun çıkarmaz!aracı yeni aldım ankaradan izmire sürme şansım oldu. full cruise control ile geldim ve şerit takiple. böyle birşey yaşamadım.
izin araç fc5. sanırım arkadaş fe1 için sormuş.Bende aynı sorunu yaşadım. problem şu ki resimdeki ışıklar takılı olduğunda, radarın düzgün çalışmasını engelliyor ve executive plus modellerde cruz Control radar sistemi ile birlikte çalıştığından ikisi birden hata verip çalışmayı durduruyor. radar olmayan modellerde ışıklar sorun çıkarmaz!