Fk 7 modifiye

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan omeRs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim zevkime göre ön ızgara hariç güzel olmuş aracınız. Ön ızgara da type-r gözüme daha hoş gözüküyor.

Istanbul dinamik air 1.5 sene once 4 bagimsiz tek komprosor kumandali 3500 tl ye yaptirdim. Suan 4500 falan yaptirmak istersen dinamik arkadasim yardimci olmaya calisirim.

SM-N950F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Inis kalkis hizi nasil tek kompresör sıkıntı yaratiyormu birde ses cok geliyormu cevaplarsaniz sevinirim [emoji4][emoji4] birde indirip kaldiriken video varmi yandan

SM-A720F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Inis kalkis hizi iyi ben cok minciklamadigim icin tek komprosor yetiyo bana ama biraz fazla indirip kaldirirsan tabiki yetismiyo [emoji4] ses geliyo tabiki sonucta hb araba ve istepne yeride olmadigi icin 1-2dk lik sikinti yapiyo ama alistim onada [emoji4][emoji4] video ceker atarim hazirda yok dostum.
Inis kalkis hizi nasil tek kompresör sıkıntı yaratiyormu birde ses cok geliyormu cevaplarsaniz sevinirim [emoji4][emoji4] birde indirip kaldiriken video varmi yandan

SM-A720F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Soylediklerinizi yaptim dodik haric [emoji4]
ön tarafın tam önden fotosunu istiyorum :)

ayrıca camurluk ları genişleten eklere dodik mi diyolar ondan ve ön camurluk arkasına takılan havalandırma görüntüsü veren ekler birde kapı kulpları siyah kaplama oldummu tatından yenmez gibi

Sagolasin dostum on izgarayi biraz daha sert hatlar olsun diye koydum ama biraz egea ya benzedi [emoji4] yakinda type r a donucem galiba.

Aynen ben de egeaya benzettiğim için sevmiyorum :)

Type-R ında ızgara var ama az ve öz :D

Sitenin temasını type-R kullanıyorsan en üstte var ön görünüş iç yakıyor :D

Geri