Benim aracim 1.5 turbo rs ve aldığım zamandan beri bu sesten şikayetciyim. Yazın klima acinca cok bariz sesi dinliyorsunuz. Daha once bununla alakali konu actim ama bazı teknik yorumlarda, kompresor yapisindan sesin normal olduğu soylendi ve ben de servise gittiğimde dile bile getirmedim. Şimdi sırf bunun için servise gitmeyi düşünüyorum.Takip.
FC 5 için bu durumu yaşayan var mı
BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Tamam sonucu yazarsin burayaBenim aracim 1.5 turbo rs ve aldığım zamandan beri bu sesten şikayetciyim. Yazın klima acinca cok bariz sesi dinliyorsunuz. Daha once bununla alakali konu actim ama bazı teknik yorumlarda, kompresor yapisindan sesin normal olduğu soylendi ve ben de servise gittiğimde dile bile getirmedim. Şimdi sırf bunun için servise gitmeyi düşünüyorum.
Sorunu hangi serviste tespit edip onarim yaptılar. Bendeki ses daha çok fısıltı gicirdama garip bir ses ve klimayı açtığımda bu ses her zaman gelmiyor ara ara geliyor.Arkadaşlar parçayı değiştirdikten sonra yaklaşık 550 km civarlarında yol yaptım...
Alt devirlerde gelen o cızırtı sesi olmadığından Vtec Turbo'dan gelen homurdanma sesini çok net duyabiliyorsunuz.
Mutlaka değiştirmenizi tavsiye ediyorum.
BONUS olarakda klima gazınız değişmiş oluyor.
Dizellerde böyle bir bülten yok maalesef.arkadaşlar bende de fk7 dizel var 2018 model ancak bendeki ses fan sesi gibi değil. Kışırtı sesi gibi eski tip araçların sabahları marş almaz ya araba aynen o şekilde. Radyatör değişti 1-1.5 ay ses gelmedi yine başladı. Haftaya tekrar götürcem .