FK7 KLİMA SESİ SORUNU ÇÖZÜLDÜ !!!! ( BÜLTEN VAR )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FK2/FK7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bilgi için teşekkürler. Bu ses müziksiz kullandığım zamanlarda geliyordu ama önemsememiştim. Madem bülten var sesten kurtulalım.

Takip.

FC 5 için bu durumu yaşayan var mı

BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Benim aracim 1.5 turbo rs ve aldığım zamandan beri bu sesten şikayetciyim. Yazın klima acinca cok bariz sesi dinliyorsunuz. Daha once bununla alakali konu actim ama bazı teknik yorumlarda, kompresor yapisindan sesin normal olduğu soylendi ve ben de servise gittiğimde dile bile getirmedim. Şimdi sırf bunun için servise gitmeyi düşünüyorum.

Benim aracim 1.5 turbo rs ve aldığım zamandan beri bu sesten şikayetciyim. Yazın klima acinca cok bariz sesi dinliyorsunuz. Daha once bununla alakali konu actim ama bazı teknik yorumlarda, kompresor yapisindan sesin normal olduğu soylendi ve ben de servise gittiğimde dile bile getirmedim. Şimdi sırf bunun için servise gitmeyi düşünüyorum.
Tamam sonucu yazarsin buraya

BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Arkadaşlar parçayı değiştirdikten sonra yaklaşık 550 km civarlarında yol yaptım...
Alt devirlerde gelen o cızırtı sesi olmadığından Vtec Turbo'dan gelen homurdanma sesini çok net duyabiliyorsunuz.
Mutlaka değiştirmenizi tavsiye ediyorum.
BONUS olarakda klima gazınız değişmiş oluyor.

Son düzenleme:
arkadaşlar bende de fk7 dizel var 2018 model ancak bendeki ses fan sesi gibi değil. Kışırtı sesi gibi eski tip araçların sabahları marş almaz ya araba aynen o şekilde. Radyatör değişti 1-1.5 ay ses gelmedi yine başladı. Haftaya tekrar götürcem .

Servisi aradım şimdi. Böyle bir bülten yok diyorlar.

Bende aradım fk7 lerle alakali böyle bir şikayet bülten yok dedi. Şimdi haftaya goturcem servise umarım sesi ve sorunu tespit ederler. Bu tarz durumlarda arabadan buz gibi soğuyorum

Arkadaşlar parçayı değiştirdikten sonra yaklaşık 550 km civarlarında yol yaptım...
Alt devirlerde gelen o cızırtı sesi olmadığından Vtec Turbo'dan gelen homurdanma sesini çok net duyabiliyorsunuz.
Mutlaka değiştirmenizi tavsiye ediyorum.
BONUS olarakda klima gazınız değişmiş oluyor.
Sorunu hangi serviste tespit edip onarim yaptılar. Bendeki ses daha çok fısıltı gicirdama garip bir ses ve klimayı açtığımda bu ses her zaman gelmiyor ara ara geliyor.

Arkadaşlar yukarıda dediğim gibi servisin hiç bir şeyden haberi olmuyor ! İtiraz etmezsek.
Telefonda sormakla olmaz geçiştirirler, gidip mutlaka hakkınızı arayın, hiç olmadı özelden ulaşın bana yardımcı olayım.

arkadaşlar bende de fk7 dizel var 2018 model ancak bendeki ses fan sesi gibi değil. Kışırtı sesi gibi eski tip araçların sabahları marş almaz ya araba aynen o şekilde. Radyatör değişti 1-1.5 ay ses gelmedi yine başladı. Haftaya tekrar götürcem .
Dizellerde böyle bir bülten yok maalesef.

Bu alana bir cevap yazın...
Geri