Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pgear net ölçmüyor dbn ile denerim süre değilde rollinge önem veriyorum0-100 ve 0-200 en iyi zamanınız nedir?
Faaliyet ayn-ı lezzettir.
S2000 kendini gösterememiş. Ama Ep3 çok güzel akıyor.
Tşkr ederim torku az daha actık 350 tork ve kaliteli yakıt var ??S2000 kendini gösterememiş. Ama Ep3 çok güzel akıyor.
Faaliyet ayn-ı lezzettir...
Hocam modifiyede sınır yok. Fakat küçük motor yüklenmesine dikkat etmek lazım. Cvt elinizde kalmasın. Benim önerim size direk Fk8 almanız. Bir egzos sistemi ve yazılım ile 400 hp.'leri görürsünüz. Sağlam, dayanıklı ve yüklemeyede daha müsait. Bir zaman sonra Rs sizi kesmeyebilir.Tşkr ederim torku az daha actık 350 tork ve kaliteli yakıt var![]()
Fk8de yavaş kalırsa sonu yok.. gündelik fk7 seviyorum ben 2.5 yıldır artı bilinçli yapıyorumHocam modifiyede sınır yok. Fakat küçük motor yüklenmesine dikkat etmek lazım. Cvt elinizde kalmasın. Benim önerim size direk Fk8 almanız. Bir egzos sistemi ve yazılım ile 400 hp.'leri görürsünüz. Sağlam, dayanıklı ve yüklemeyede daha müsait. Bir zaman sonra Rs sizi kesmeyebilir.
FK8 Type R yavaş kalırsa ne demek??? FK8 in Nürburgring tur süresi 7.43.80Fk8de yavaş kalırsa sonu yok.. gündelik fk7 seviyorum ben 2.5 yıldır artı bilinçli yapıyorum![]()
@h.k_ahmet hocam Type-R FK8 ile FK7 1.5 T performans olarak elbette bir olacak değil ancak FK7’nin önemli bir avantajı var ki o da Otomatik Şanzıman.Hocam modifiyede sınır yok. Fakat küçük motor yüklenmesine dikkat etmek lazım. Cvt elinizde kalmasın. Benim önerim size direk Fk8 almanız. Bir egzos sistemi ve yazılım ile 400 hp.'leri görürsünüz. Sağlam, dayanıklı ve yüklemeyede daha müsait. Bir zaman sonra Rs sizi kesmeyebilir.