Arkadaşlar işçiliği iyi bir oto döşemeci ile görüştüm koltuk kol dayama ve door trimleri deri kaplayacağım mercedes c serisine yakın bir malzeme olacak çok yakışacağını düşünüyorum.Lastik olarak da michelin pilot sport 4 ve 18 inch jant düşünüyorum.
Arkadaşlar işçiliği iyi bir oto döşemeci ile görüştüm koltuk kol dayama ve door trimleri deri kaplayacağım mercedes c serisine yakın bir malzeme olacak çok yakışacağını düşünüyorum.Lastik olarak da michelin pilot sport 4 ve 18 inch jant düşünüyorum.
Servis konusunda Honda sınıfta kalıyor hak veriyorum size bu kadar araç satışına karşılık kendilerini yeterince eğitemiyorlar bence. Gidiyorsun fiyatlar yüksek yapılan iş bazen sıkıntılı olabiliyor.
Bazı konularda size katılmıyorum çünkü garanti kapsamı direk red olmuyor uygun dille kendinizi ifade ettiniz mi kabul oluyor. Ben 3-4 konuda garantiden işlem yaptırdım sıkıntı olmadı.
Euro NCAP'da 4 yıldız almıştı geliştirme yapıldı araç 5 yıldız aldı sonradan düşük değil yani.
Arabayı yeniliyorsun yaniNavigasyon ekranına toz girdi onu değiştiler, koltuk ses yapıyordu indirme kaldırma kısmı sıkıntılıydı onu değiştiler, koltuk ısıtma iz yaptı kumaş değişti, sağ arka bilyadan ses geliyordu değişti, ön sensör yağmurda ötüyordu o değişecek onay geldi servise gidemedim daha usulünce konuştuğunuzda servisin tutumu ona göre değişiyor tabi bakımları yaptırmak da etken bu kararda.
Navigasyon ekranına toz girdi onu değiştiler, koltuk ses yapıyordu indirme kaldırma kısmı sıkıntılıydı onu değiştiler, koltuk ısıtma iz yaptı kumaş değişti, sağ arka bilyadan ses geliyordu değişti, ön sensör yağmurda ötüyordu o değişecek onay geldi servise gidemedim daha usulünce konuştuğunuzda servisin tutumu ona göre değişiyor tabi bakımları yaptırmak da etken bu kararda.
Benim de 2017 hb civic 1.5 aracımın şoför koltuğu indirme kaldırma tutacağı çok zor çalışıyor biraz daha zorlasam elimde kalacak. Arkadaşın dediği gibi cam açma kaldırma tuşlarının olduğu döşeme soldu. Bana honda cem yakın. Bu konularda prosedür nedir? Direkt servisle iletişime mi geçiyoruz?
Teşekkürler
HoNdA CaN GeRiSİ HeYeCaN