niye bu kadar pahalı3.500 tl son fiyatım.
Araba 130 bin km oldu. İlk defa fren balatası değişecektir. Belirttiğim gibi Ferodo, Brembo ve TRW marka sadece ön balata var. Arka balataları hiçbir yerde stoklarda yok. Diskleri taşlatarak kurtarabilirim. İnternette incelemelerim sonucunda 3 markanın ön ve arka balatasını set olarak bulabildim fikirlerinizi almak isterim.Araç kaç km. De. Disklere ne oldu ki. Taşlandı mindaha önce
Sen yine şükret. Servisten fiyat istedim 700 TL işçilik yazmışlarKurumsal gorunen servisin on arka fren hidroloji işçilik teklifi.
dizel motor civic fc5 için fren hidrolojinin özelliği nasıl olmalı. kitapta dot 3 ve dot 4 yazıyor?
Ön ve arkaya farklı marka fren balatası takmak sağlıklı mı?istediğim marka (Ate Brembo Trw Ferodo Kale Bosch) bulamadıgım ve webten siparis veremediğim icin
mecburen Oto pratikte ön ve arka balatayı değiştirtim.
* Ön balata - Braxis AB0378 380 tl
* Arka balata - Valeo 67020 480
* İşçilik - 260 Tl (3 personel beraber çalıştı, kısa sürede yaptılar)
* Toplam 1100 Tl world carda 8 taksit.
Orjinal Honda takılmstı 34000 km.de bitti. Bence 34000 dusuk 1 km. dur kalklı 1 trafikte cok arac kullanmıyorum.
Arkadan tekerlerden cok kotu ses geliyordu. Kesildi simdilik.
Allah kaza bela vermesin.
700 tl iyi bilader bosch car service 1000 tl istedi, kufur edecektim az kaldıSen yine şükret. Servisten fiyat istedim 700 TL işçilik yazmışlar![]()