Bende 2 sene onceye kadar oyun manyağı biriydim çocuğum olduktan sonra 1 kere bile oynamadim ve ben de boyle olacagina inanmazdimBenden geçti diyeyim
En son 2007de Assasins Creed ilk çıktığında günlerce oynamıştım ? meğerse son oyun heveslerimmiş
20lerimdeyken biri gelip ilerde bilgisayar oyunları artık ilgini çekmeyecek derseler inanmazdım ama öyle oldu ?
Raion'u ilk defa duyuyorum, TRW daha bilinir ve forumda kullananların memnun olduğu bir markaArkadaslar aracimin fren balatalarini degistirmem lazim. Tercihim trw den yana ama honda ozel servislerinde Raion marka taiwan uretimi fren balatasi kullandiklarini ogrendim. Yumusak sessiz bir balata oldugu soyleniyor sizce nasildir kullanan oldu mu. Ben bu markayi ilk defa duyuyorum.![]()
Ayrıca FB7 için genelde önce arka balatalar bitiyor
Genelde ön-arka disk ebatları farklı olur.
Buna bağlı olarak balatalar da değişiklik gösteriyor olmalı ancak bundan emin değilim.
Böyle bir kural yok ancak ön daha hızlı aşındığı için genelde 2 yada 3 kez ön balata değişiminde 1 kez arka balata değişir.
FB7 için arka balatanın önce bitiyor olması ilginç bir sonuç...
Neden acaba?
Mobil cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
@RS23 Muhtemelen frenlemede arka balatalar düşünülenden daha etkin kullanılıyor, bu sayede dengeli frenliyor bence. Ayrıca arka balataların boyutu önden bayağı küçük, muhtemelen bununda etkisi var.