Garantinizi bozmamanızı tavsiye ederim
3 Yıl İçinde de Motor Ve şanzıman ı kapsamıyor ki garanti kapsasa da Servisler tınlamıyorGaranti konusu kişiye kalmış.Evet bende bu aracın garantisinin 3 yıl sonunda motor ve sanziman dışında bir şeyi kapsamadigini öğrendim.Servis fiyatlari biraz pahalı olabilir,bu konuda herkesin kendince haklı olduğu noktalar var.3.yildan sonra bir problem çıksa mesela turbo veya sanziman bozuldu.O zaman cebimizden yaptıracağız.Forumda bir arkadaş hatta hiç neredeyse bakıma servise gitmemiş bu kadar paramda cebimde kaldı diyordu.Ben servis dışında fiyat aldım.750 TL verdiler, servis 1100 TL verdi.350 TL için değmezdi.Eger arada uçuk kaçık bir fark olmadığı sürece disarida ben yaptırmayı düşünmüyorum.Bu benim kendi görüşüm ve beni bağlar.
Değil, çok sıcak havaya sahip bir şehirde degilseniz normalde 0w20 kullanılması öneriliyor.Merhabalar bu gün normal bir tamircide bakımını yaptım aracım 2017 model Eco elegans benzin LPG’li usta 5 w 30 motor yağı kullandı doğru motor yağınımı kullandı acaba bilmiyorum
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.