Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Devamlı müşterisi olan yerden alınır.
Önceden alıp memnun olduğunuz yerden alınır.
Şehir içinde memnun kaldığınız bir petrol belirleyin devamlı oradan alın. Aynı markanın bile farklı yerlerdeki yakıt kalitesi değişebiliyor!
Uzun yolda ise yol üstünden pek almam. Hem pahalı oluyorlar hemde yakıtı temiz mi diye bende şüphe bırakıyor. Onun için şehir merkezlerini tercih ederim. Favorim BP ve Shell.
Buradaki çoğu kişi tecrübeli gerci ama Bende ilk defa gazlı bir araç kullanıyorum. Opeti çoğu kişi önermiyor, bende genelde Shell’den alıyorum. Servisin önerdiği Bp ve shell.
Po ve Opet alınmaz... Km olarak az ve katkı çok. Özellikle Po nun istasyon kalitesi çok kötü... Ne zaman lpg yada benzin alsam aracın çekişi değişiyor ve yalpalamalar oluyor.
Shell, BP, Aytemiz ... Bu 3 firmaya güvenilirsiniz.
Lpgli kullandığım dönemde çevremdeki istasyonların hepsini birçok defa denedim. Bana göre markadan ziyade istasyonun hangisinden alındığı da etkiliyor. Yaşadığım yerdeki Shell'den alıyordum kötüydü memlekete gittiğimdeki Shell gayet iyiydi.
Bu fark neden oluyor bilemiyorum ama Shell, Bp tercih ediyordum öncelikli olarak. İpragaz Go aldım bir dönem filtre temiz çıktı çekişi gayet güzeldi aracın. İlla şu marka iyi demek bazen yanıltabiliyor.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.