Bir iki yeri aradım 31 Mart son göçük dediler göçük tamiri ile alakalı. bu tarihten sonra ücretin tamamı müşteriden alınacakmış. Nedenini bilen yada neden bu tarih bir bilgisi olan var mı arkadaşlar
MERHABA ARKADAŞLAR 31 MARTTAN SONRA GÖÇÜK YAPTIRAN YADA HONDADAN BİLGİ ALAN VARMI BENDEDE 2016 BEYAZ VAR BÖLE DİKKATLİ BAKINCA ÇOK AZ GÖZÜKÜYOR BİRAZ DAHAMI BEKLESEM ACABA
bendeki böle çok az yok gibi şimdimi yaptırmak doğru olur yoksa çoğalmasınımı beklemek doğru olur
teşekkürler. o zaman biraz daha bekleyip fazla artmadan yaptırmak en iyisi bakalım servis kaç para çekecekBenimki de ayni sizinki gibiydi. Yaptirdim cunku artmaya devam ediyordu.
ES7 - FB7 - FC5
#06AFM316
Selamlar,
Dün Adana'da ki yetkili servisle görüştüm 2017 civic sedan için, 750 tl karşılığında c sütunu göçügünü düzeltebileceklerini söylediler. 31 mart'a kadar kampanya adı altında 118 tl ye yapıyorlarmış. şuan 750 tl
HondaTR'yi arayin sikayet formu olusturun. Benden kaynakli olmayan bir sorun icin bu kadar para vermek istemiyorum daha onceki 100+kdv fiyatindan faturalandirilmasini istiyorum diyerek sansinizi deneyin.