Banada dönüş yaptılar aynı şekilde malesefBen şikayet ettim kayıt oluşturdular. 1 saat sonra geri döndüler. Fiyat 750 TL bundan sonra böyle dediler. Geçmiş olsun...
Banada dönüş yaptılar aynı şekilde malesefBen şikayet ettim kayıt oluşturdular. 1 saat sonra geri döndüler. Fiyat 750 TL bundan sonra böyle dediler. Geçmiş olsun...
Hocam araba 2018 mi? Yakın zamanda 2019 kasa alacağım. Bayideki adam 2018 modellerde göçük problemi yoktur diyordu. Düzeltmişler o hatayı diyordu amaBanada dönüş yaptılar aynı şekilde malesef
Benim araç 2017 mart çıkışlıHocam araba 2018 mi? Yakın zamanda 2019 kasa alacağım. Bayideki adam 2018 modellerde göçük problemi yoktur diyordu. Düzeltmişler o hatayı diyordu ama
Hocam araba 2018 mi? Yakın zamanda 2019 kasa alacağım. Bayideki adam 2018 modellerde göçük problemi yoktur diyordu. Düzeltmişler o hatayı diyordu ama
Peki hocam daha önce hiç ctv şanzuman kullanmadım. FC5 benzin+lpg ile yokuş yukarı çıkarken yada tam tersi yokuş aşağı inerken neler yapmalıyım ? Okuduğum bazı yorumlarda yokuş yukarı çıkarken performansı aşağılarda kalıyormuş. Cidden öyle mi? Yokuş yukarı ve yokuş aşağı tavsiyelerinizi bekliyorum.2019 model göçüklü araç görmedim duymadım. Bu kadar gürültüye hatayı düzeltmişlerdir heralde. Benim araçta belli belirsiz göçük var 2017 çıkışlı ona rağmen memnunum arabamdan. Ev borcum olmasa göçükten dolayı satıp 2019 model sıfır almayı bile düşünüyorum. Ama aklında bulunsun servis hizmetleri ücretleri rezalet. Aracın garantisi felan yok onu bilde al.
CVT şanzumanla yokuş performansının alakası ne ki anlamadım benPeki hocam daha önce hiç ctv şanzuman kullanmadım. FC5 benzin+lpg ile yokuş yukarı çıkarken yada tam tersi yokuş aşağı inerken neler yapmalıyım ? Okuduğum bazı yorumlarda yokuş yukarı çıkarken performansı aşağılarda kalıyormuş. Cidden öyle mi? Yokuş yukarı ve yokuş aşağı tavsiyelerinizi bekliyorum.
Yokuş yukarı hızlı bir şekilde çıkıyor mu öyle diyelim olmazsaCVT şanzumanla yokuş performansının alakası ne ki anlamadım ben
Yokuş yukarı hızlı bir şekilde çıkıyor mu öyle diyelim olmazsa
Eco kullanmadım ama düz yolda gider gibi yokuş yukarı giderkende hızlanabileyim derseniz 1.5 rs ler canavar gibi yokuş çıkıyorYokuş yukarı hızlı bir şekilde çıkıyor mu öyle diyelim olmazsa